Furnished Room w/ Balcony (350EUR incl all costs)

Name: Fynn

-- Deutsche Version siehe weiter unten --

Hey :) I am looking for two nice new flatmates.

The flat is in Gartenstadt Vahr. You can take the bus to Uni in about 15 minutes and to the city center in 18. There is also a night bus, if you’re out a little longer at night.

Our neighbours are a baker who is open every day and sells baked goods including super delicious (but expensive) bread, an ice cream parlour and a Greek restaurant. The apartment is located in a quiet area near a park.

I imagine the flat-share to be a relaxed and social community that maybe goes out together, cooks vegetarian food or hosts a party.

Now to the available rooms:

Room #1 is 9 square meters and shares a nice and cozy balcony with my room. It’s oriented towards south-west so from noon till sunset, we get sunlight. In general, the room is quite bright. The room is furnished with a bed and sheets, a small desk and chair, and a dresser.

Room #2 is 14 square meters and has a private balcony. Like the other room there is a bed with sheets, a desk and chair and a dresser and also a sleepers couch, so if you have a friend staying over, there is plenty of space.

In addition to the basic rent, all other costs, including electricity and Internet, are included in the rent. So you don't have to worry about anything. The rent is 350€ per month for each room.

Except for kitchen and bathroom, the flat has parquet flooring, a washing machine as well as a dishwasher in the kitchen. The kitchen is equipped with plates, cutlery and pots as well as a pan and other kitchen stuff.

If you are interested, please write me a message and tell me a little bit about yourself. Please also mention if you eat vegetarian or not and what expectations you have for a flat share :)

I look forward to hearing from you!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Deutsche Version:
Liebe/r Wohnungssuchende/r,

ich suche zwei nette neue Mitbewohner/innen, welche mit mir eine WG gründen.

Die Wohnung ist, bis auf Küche und Bad, mit Parkett ausgelegt und besitzt eine Waschmaschine sowie eine Spülmaschine in der Küche. Die Küche ist mit Tellern, Besteck und Töpfen sowie einer Pfanne ausgestattet.

Zimmer #1 ist 9 Quadratmeter groß und teilt sich einen schönen und gemütlichen Balkon mit meinem Zimmer. Es ist nach Südwesten ausgerichtet, so dass wir von Mittag bis Sonnenuntergang Sonnenlicht haben. Im Allgemeinen ist der Raum recht hell. Das Zimmer ist mit einem Bett und Bettwäsche, einem kleinen Schreibtisch, Stuhl und einer Kommode ausgestattet.

Zimmer #2 ist 14 Quadratmeter groß und hat einen eigenen Balkon. Wie im anderen Raum gibt es ein Bett mit Bettwäsche, einen Schreibtisch und Stuhl und eine Kommode sowie eine Schlafcouch, so dass auch mal ein Freund/in zu Besuch sein kann

Lage
Unsere Nachbarn sind ein Bäcker, der jeden Tag geöffnet hat und Brötchen und super leckeres (aber teures) Brot verkauft, ein Eiscafé und ein griechisches Restaurant. Die Wohnung liegt in einer recht ruhigen Lage in der Nähe eines Parks.

Die Buslinie 25 hält direkt um die Ecke und fährt in 18 Minuten zum Hauptbahnhof. Mit dem Bus 21 ist man recht schnell in der Uni. Und wenn man abends mal etwas länger unterwegs war, bringt einen die Nachtlinie 5 nach Hause.

Mit dem Fahrrad sind es ca. 20 Minuten zur Uni und 16 Minuten in die Stadt.

WG-Leben
Ich stelle mir eine entspannte und soziale Wohngemeinschaft vor, die mal was zusammen unternimmt, was vegetarisches kocht oder ‘ne WG-Party veranstaltet.

Also, schreib mir bei Interesse gerne ne Nachricht und erzähl ein bisschen was über dich. Erwähn bitte auch, ob du vegetarisch isst oder nicht und was für Erwartungen du an eine WG hast :)
Ich würde mich freuen von dir zu hören!